نوشتههای تازه
- نیمه دوم اردیبهشت ؛ زمان سوال از وزیر جهادکشاورزی
- سپاه ، پاسدار انقلاب است / هرکس دل درگرو نظام دارد باید به دولت کمک کند
- فرمانده جدید سپاه املش معرفی شد
- نمازجمعه املش به روایت تصویر / ۳۱ فروردین ۹۷
- سرهنگ یحیی پور فرمانده سپاه املش می شود
- نیروهای مسلح اقتدار نظام را به رخ جهانیان کشیدند
- نخستین موتور دیزلی ملی ساخت صنایع داخلی رونمایی می شود
- بهره گیری از توان صنایع دریایی در ساخت سازه های شناور در گیلان
- قتل جوان ۲۷ساله لنگرودی باچاقو/تلاش برای دستگیری قاتل ادامه دارد
- هدفگذاری عربستان برای نفت ۱۰۰ دلاری/ قیمت ۲ درصد رشد کرد
- ارائه تسهیلات ۲۵۰ میلیون تومانی به تعاونیها بدون وثیقه
- سرنگونی پهپاد جاسوسی آمریکا/ شلیک موشک «بدر۱» به فرودگاه جیزان
- امکان شکایت از پیام رسان داخلی/ ماندن در تلگرام به صلاح مردم نیست
- دولت «یورو» را در تکالیف ارزی جایگزین «دلار» کرد
تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۰۵/۰۹ - ۱۷:۴۷
کشاورزان املشی باید ثروتمندترین مردمان منطقه شوند
مسعود امیر بنده ای گفت : ما کشاورزی را برابر با ثروت میکنیم و تا تحقق این هدف از هیچ کمک و همکاری با زارعین و باغبانان دست از کار و تلاش شبانه روزی بر نخواهیم داشت. به گزارش خبرنگار املش ما ، شهرستان املش در موقیعتی جلگه ای و کوهپایه ای با آب و هوایی […]
مسعود امیر بنده ای گفت : ما کشاورزی را برابر با ثروت میکنیم و تا تحقق این هدف از هیچ کمک و همکاری با زارعین و باغبانان دست از کار و تلاش شبانه روزی بر نخواهیم داشت.
به گزارش خبرنگار املش ما ، شهرستان املش در موقیعتی جلگه ای و کوهپایه ای با آب و هوایی معتدل و مرطوب قرار دارد. قدمت کشاورزی و دامپروری در این شهرستان به ۱۵۰۰ سال پیش برمیگردد و میتوان گفت کشاورزی با گوشت و خون مردمان آن آمیخته شده و شرایط جوی و منطقه ای و گرایش ذاتی مردمان این دیار میتواند این شهرستان را به قطب اول کشاورزی و برترین تولید کننده کشور تبدیل کند.
چندسالیست شاهد کم رونق شدن کشاورزی و حرکت به سمت صنعتی شدن این شهرستان هستیم. به همین جهت پای صحبت مسعود امیربنده ای رئیس سازمان جهاد کشاورزی نشستیم و دلیل کاهش رغبت به سمت کشاورزی را جویا شدیم .
مسعود امیربنده ای گفت: به طورخلاصه باید بگویم علت اصلی، تغییر ذائقه جوانان در بحث اشتغال به کار کشاورزی و بی مهری مسئولین به این امر است و البته ما پس از مطالعه و پیگیری علل کاهش نیروی کار و ضعف در کشاورزی منطقه ، در صدد تغییر و تحول در سطح عملکرد جهاد و زارعین برآمدیم .
وی افزود : عواملی که می توان بدان اشاره نمود : قطع توزیع بذر صیفی جات که توسط جهاد در اختیار عموم مردم قرار میگرفت آغاز کرده و با ساماندهی و شناسایی کشاورزان و نوع محصول کشت شده ادامه دادیم و با سرکشی به روستاها علت کاهش نیروی کار را تغییر نگرش جوانان و دوری آنها ازکشاورزی سنتی دانسته و بر این اساس کشاورزی را به سمت مکانیزه شدن و لاینینگ نهرها پیش بردیم (که در این امر یعنی لاینینیگ رتبه اول استان را کسب نمودیم.)
رئیس جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد : با شعار “یک کشاورز ، یک ترویج گر” کلاس های آموزشی در تمامی روستاها برگزار نمودیم و کشت دوم را در این شهرستان نهادینه و از همه مهم تر مانع تغییر کاربری زمین های کشاورزی و تخریب منابع طبیعی گردیدیم و علاوه بر آن در هر روستا یک کارشناس کشاورزی مستقر شد تا به مشکلات کشاورزان رسیدگی نماید.
وی در پایان خاطر نشان کرد : با در نظر گرفتن تورم و مشکلات مالی کشاورزان و با داشتن اختیارات لازمه وام هایی را برای خود اشتغالی دربخش کشاورزی در نظر گرفتیم و هدف اصلی را در جهاد کشاورزی تغییر نسل از پیر به جوان در امر زراعت و باغبانی قرار دادیم.
نظرات در انتظار تایید: 1
کل نظرات :1
اهالی روستای پیلدره
تاریخ : ۱۱ - مرداد - ۱۳۹۵
سلام/از دامداران بومی و چایکاران حمایت کنید پول چای را به موقع پرداخت کنید بگذارید دامداران بومی مثل قبل دامهای خود را در ییلاقات بالا دست در فصل بهار و تابستان به راحتی کوچ دهند//تازه آیا با کاشتن صیفی جات میشود در این زمانه امرار معاش نمود/پس این کارشناسان چرا به منطقه ما نیامدند /