در اقدامی جالب توجه، زنبیل های چای در شهرستان املش با تاکسی درون شهری به کارخانه چایسازی انتقال یافت.

به گزارش املش ما ، چای لاهیجان از نوشیدنی گوارا و دلنشین و دل چسب است که در مراحل رشد به کاشت و داشت و برداشت نیازمند است.
محصول قابل عرضه چای، حاصل عمل آوری شاخساره های لطیفی است که بسته به سرعت رشد شان در فواصل زمانی متفاوت برداشت می شود. به روش برداشت شاخساره های چای، اصطلاحاً برگ چینی گفته می شود.

برداشت برگ سبز چای توسط کارگران انجام می شود و برداشت برگ سبز چای ممکن است از طریق دست و یا با ادوات کشاورزی صورت می گیرد. ابتدا برگ های برداشت شده داخل سبد جمع آوری و سپس به زنبیل های از پیش آماده ریخته می شوند و در نهایت با وسایل مختلف به کارخانه چای سازی انتقال داده می شود.

معمولا انتقال زنبیل های چای که بیش از صدکیلو وزن دارند با ماشین های پرقدرت و در مناطق کوهستانی با ماشین های قدیمی که که ریو نام داشتند صورت میگیرد. اما در اقدامی جالب توجه تعدادی از کیسه های چای در شهرستان املش با تاکسی درون شهری به کارخانه چای انتقال یافت.«لاهیجان»

حمل چای با تاکسی1 حمل چای با تاکسی2

اشتراک این خبر در :