کد خبر: 61969

تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۹/۰۶ - ۸:۰۹

اولین کارخانه فراوری فندق راه اندازی شد/اشتغال ۲۲ نفر و فراوری۵۰۰تن در سال

مدیر سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان بهمراه  استاندار به شهرستان رودسر سفر نموده بود از تنها کارخانه فندق استان گیلان بازدید نمود. به گزارش خبرنگار املش ما  ، مدیر جهاد کشاورزی گیلان در بازدید تنها کارخانه فراوری فندق گفت: این سازمان آمادگی همه جانبه برای تولید محصول فندق را دارد. علیرضا شعبان نژاد افزود: فراوری محصولات کشاورزی […]

مدیر سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان بهمراه  استاندار به شهرستان رودسر سفر نموده بود از تنها کارخانه فندق استان گیلان بازدید نمود.

شعبان نژادبه گزارش خبرنگار املش ما  ، مدیر جهاد کشاورزی گیلان در بازدید تنها کارخانه فراوری فندق گفت: این سازمان آمادگی همه جانبه برای تولید محصول فندق را دارد.

علیرضا شعبان نژاد افزود: فراوری محصولات کشاورزی باعث رضایت مندی کشاورزان و افزایش ارزش افزوده خواهد شد و باید با تبدیل سبک سنتی به صنعتی آنرا موجب شویم.

وی خاطرنشان کرد : یکی از مزایای کشت محصول فندق کشت آن در اراضی شیب دار است و دولت آمادگی آبرسانی و ارائه نهال رایگان به کشاورزان را دارد.

مدیرسازمان جهاد کشاورزی استان گیلان خاطرنشان کرد: کارخانه فندق خشک کنی نیلو توانایی فراوری ۵۰۰ تن فندق درسال را دارد که می تواند این رقم دوبرابر شود.

شعبان نژاد تصریح کرد : استان گیلان با ۸۰درصد تولید فندق کشور مقام اول را داراست که شهرستان رودسر ۷۰درصد آن را تامین میکند.

به گزارش خبرنگار ما کارخانه فندق خشک کنی نیلو موجب اشتغال  ۲۲ نفر (۷نفر مستقیم و ۱۵ نفر غیر مستقیم) شده است.

فندق استاندار فندق استاندار1 فندق پوست کنی

 

 

ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

کسب درآمد