کیفیت و کمیت تولید فندق در سالجاری، بالعکس سال گذشته که تولید بدلیل سرما کاهش یافته بود افزایش چشمگیری داشته و اهالی اشکورات رودسر و ییلاقات املش  در حال برداشت این محصول می باشند.

برداشت فندق9به گزارش خبرنگار املش ما ،

افزایش قیمتی که در ایام نوروز سالجاری برای محصول استراتژیک منطقه که بدلیل سرمازدگی سال کشاورزی گذشته داشته بود ، کشاورزان را امیدوار نمود در سال کشاورزی جدید با افزایش کیفیت و کمیت سود چشمگیری نصیبشان بشود.

مغز فندق در ایام نوروز ۹۴ به کیلویی ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان رسید و این افزایش قیمت به زندگی کشاورزان فندق کار رودسر و املش رونق تاثیر گذاری نهاد.

افزایش تولید فندق در سالجاری و مرغوبیت مغز فندق خریداران بسیاری را به سمت شهرستان رودسر و املش کشانده ولی عدم مدیریت صحیح  ، موجب کاهش قیمت این محصول استراتژیک شده است.

یکی از اهالی روستای اشکورات به خبرنگار ما گفت:انتظار داریم مسئولین چاره ای برای قیمت فندق بیندیشند و دست دلالان را کوتاه نمایند.

وی گفت: دلالان فندق را با قیمت ۸۰۰۰ تومان خریداری می نمایند و با قیمت های باورنکردنی به استانهای دیگر می فروشند.

حال باید منتظر ماند که آیا مسئولین برای کنترل قیمت این محصول استراتژیک چاره ای خواهند اندیشید.

اشتراک این خبر در :